Formació

Cursos xarxes socials santa coloma de farners

Cursos pràctics

Entenem la formació com un recurs que ha de ser pràctic. Més enllà dels coneixements adquirits, del temari, dels exercicis o de les pràctiques, concebim els nostres cursos de tal manera que quan els acabis t’emportis alguna cosa que realment et sigui útil per al teu projecte d’internet. Per exemple: si fas un curs de WordPress ens preocupem que quan acabis el curs surtis amb el teu web o blog estructurat: o si fas un curs d’anuncis de Facebook (Facebook Ads), volem que ens expliquis les particularitats del teu negoci per tal que quan acabis, hagis fet una bona campanya de publicitat. I així amb tot.

Formació presencial

Tots els nostres cursos són presencials i estan dirigit a grups, tot i que si ho necessites tenim per tu una oferta de formació personalitzada. Formacions per a treballadors d’empreses, fundacions o associacions o per a col·lectius seleccionats per administracions públiques com Ajuntaments o Consells Comarcals. Ens adaptem a les teves necessitats! Contacta amb nosaltres!

Cursos bonificats

Si ets treballador en actiu la teva empresa pot beneficiar-se de les bonificacions que preveu la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartita. Totes les empreses disposen d’un crèdit anual per gastar en la formació dels seus treballadors que varia en funció de la magnitud de la plantilla. Amb la Fundació Tripartita la teva formació li pot sortir de franc a la teva empresa o haver de pagar molt poc per ella. Nosaltres fem tots els tràmits per tuInforma’t aquí.

Els nostres cursos