Resum de premsa juliol 2017

El principi de neutralitat de la xarxa, el postureig de la legió espanyola o la multa milionària de la Comissió Europea a Google són algunes de les notícies més destacades del sector del mes de juliol. Les recollim tot seguit en el resum de premsa.

El principi de neutralitat d’internet

Ho han explicat tots els mitjans, entre ells Marketing Directo i El País. La notícia ha cobrat protagonisme després que tres dels grans d’internet -Snapchat, Twitter i Facebook. hagin signat un manifest a favor de la neutralitat de la xarxa, un principi que defensa que les companyies proveïdores de serveis no puguin intervenir en l’accés a internet, fent més lenta o ràpida la càrrega de determinades pàgines o serveis o, fins i tot, aplicant bloquejos. En aquesta mateixa línia, El Mundo recull una informació sobre una nova tarifa de Vodafone amb la qual l’operadora no comptabilitza el trànsit d’internet des de dispositius mòbils quan s’utilitzen serveis com Facebook o Spotify.

https://www.marketingdirecto.com/digital-general/digital/snapchat-twitter-facebook-defienden-la-neutralidad-la-red-day-of-action

https://elpais.com/tecnologia/2017/07/12/actualidad/1499892891_938776.html

http://www.elmundo.es/tecnologia/2017/07/04/595b7293468aeb6b368b467b.html

Snapchat presenta una eina de vídeos breus per anunciants

Amb l’aigua al coll per l’augment imparable -i els plagis- d’Instagram i Facebook, Snapchat es resisteix a morir i ha presentat una nova funció: una eina que permet als anunciants la creació de vídeos curts com a eina de màrqueting per als anunciants, seguint així la seva raó de ser inicial. Recollim la informació de Marketing Directo.

https://www.marketingdirecto.com/digital-general/digital/snapchat-lanza-snap-publishers-marcas-quieran-anunciarse-videos-breves

La lluita de Twitter contra els abusos a la seva plataforma

Que a Twitter gairebé tot s’hi val no és nou, almenys fins fa ben poc. Ara, la companyia anuncia que ha multiplicat per 10 la seva intervenció en comptes que practiquen algun tipus d’abús. Ho ha explicat l’edició digital de El País.

https://elpais.com/tecnologia/2017/07/20/actualidad/1500552966_786671.html

El ‘sexapil’ de la legió

El País també s’ha fet ressò aquest mes de juliol d’una sèrie de piulades a la Gran Bretanya a partir d’una fotografia de postureig de legionaris espanyols. Jutgeu vosaltres mateixos.

https://politica.elpais.com/politica/2017/07/10/diario_de_espana/1499704536_678873.html

La UE estudia multar de nou a Google

A finals de juny es conexia la notícia de la multa milionària de la Comissió Europea a Google per abús de posició dominant. Doncs bé, pocs dies després El Mundo ha recollit una informació segons la qual la UE estudia imposar una nova sanció a Alphabet, l’empresa matriu de Google, ara en relació a Android, el sistema operatiu per a dispositius mòbils.

http://www.elmundo.es/tecnologia/2017/07/05/595cf40e468aeb0f148b467e.html

Altres informacions interessants que s’han publicat aquest mes de juliol fan referència a la previsió de creixement de la visualització dels vídeos a internet gràcies als dispositius mòbils o un estudi que assenyala que el 43% de les empreses espanyoles ja ven per internet. Per altra banda, el president nord-americà, Donald Trump, no s’escapa aquest estiu i continua sent notícia, aquesta vegada per una demanda per haver bloquejat a usuaris de Twitter.

Share this Post

Leave a Comment