Josep Lluís Vidal

Em dedico a la formació, l'assessorament i la consultoria en projectes d'internet a solucions360. Això es tradueix bàsicament en ensenyar i orientar en àrees de màrqueting online i tecnologia a qualsevol persona, entitat o empresa que necessiti ajuda per posicionar la seva activitat a internet o redefinir-la.

M'he dedicat durant molts anys al món de la ràdio. De fet encara m'hi dedico i és una de les meves grans passions. Gràcies a la ràdio he après a comunicar, transmetre, explicar i arribar a les persones. I quan explico coses que m'interessen i m'agraden, com el màrqueting online i la tecnologia i, a sobre, veig i comprovo que ajudo a persones a defensar-se per si mateixes en un terreny canviant i, a vegades, confús i poc clar, simplement sóc feliç.

Algunes de les meves experiències en el món digital han estat la posada en marxa de la botiga online El Experto Digital, que recull el testimoni d'una altra de similar que vaig engegar ara fa 12 anys o el portal de notícies locals de la comarca del Maresme, maresme360.cat, ara convertit en ràdio online. Des de fa dos anys i mig estic totalment dedicat a solucions360, un projecte que preten ajudar-te en el món de la tecnologia i el màrqueting online a través de la formació, l'assessorament i la consultoria.