Josep Lluís Vidal

Josep Lluís Vidal - solucions360

Josep Lluís Vidal – solucions360

Em dedico a màrqueting online, la comunicació i la formació per a projectes d’internet a solucions360. Això es tradueix bàsicament en ensenyar i orientar en àrees de màrqueting online i a qualsevol persona, entitat o empresa que necessiti ajuda per posicionar la seva activitat a internet o redefinir-la.

M’he dedicat durant molts anys al món de la ràdio. De fet encara m’hi dedico i és una de les meves grans passions. Gràcies a la ràdio he après a comunicar, transmetre, explicar i arribar a les persones. I quan explico coses que m’interessen i m’agraden, com el màrqueting online i, a més, veig que ajudo a persones a defensar-se per si mateixes en un terreny canviant i, confús i poc clar, simplement sóc feliç.

Algunes de les meves experiències en el món digital han estat la posada en marxa de la botiga online El Experto Digital o el portal de notícies locals del Maresme, maresme360.cat.

En què et puc ajudar?