Qui som

Sobre nosaltres

Els nostres valors

Els valors són fonamentals en qualsevol faceta de la vida. També en el camp professional. Els nostres són: la Professionalitat, la Honestedat, la Comunicació i l’Empatia.

La nostra visió

La comunicació és l’abast de tots els negocis, grans i petits. Tothom pot treure el màxim de profit a la comunicació per fer créixer el seu negoci amb les estratègies i eines adequades. Només cal conèixe-les i aplicar-les.

La nostra missió

La nostra missió és acompanyar-te en la teva estratègia de Comunicació posant al teu abast els recursos necessaris per tal que el teu negoci sigui visible i tingui notorietat a internet.

Josep Lluís Vidal

Em dedico a la ràdio des del molt jovenet. He fet tot tipus de programes en diverses emissores de Girona i Barcelona: informatius, d’entreniment i musicals. La ràdio -i per extensió la comunicació- són la meva Passió.

M’encanta transmetre el que sé, ensenyar el que he après durant tots aquests anys i ajudar als altres a assolir els seus objectius.

Sóc soci fundador de solucions360, on faig assessorament, consultoria i formació en Comunicació i Màrqueting online. També sóc l’editor dels diaris digitals laselva360 i maresme360.
Em considero una persona crítica, emprenedora i responsable. Alguns dels meus valors són la honestedat, l’autonomia i l’empatia.

Els nostres col·laboradors

Joana Fuentes

Assessora en comunicació i màrqueting estratègic d’empreses PIME i internacionals mitjançant  l’assessorament, la formació i la gestió del departament de màrqueting de forma externalitzada treballant colze a colze amb l’equip directiu.

Sóc llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona, formació complimentada amb un Màster de Comunicació Empresarial per la Universitat de Barcelona.

El meu objectiu és trobar solucions i oportunitats que optimitzin els recursos de les empreses per tal que siguin més competitives. Crec que tot projecte pot ser un èxit si es fan les accions adequades.

Mireia Cusidó

Periodista i dissenyadora gràfica. M’encanten els nous reptes! La meva feina és crear noves imatges corporatives, logotips que defineixin els valors, productes o serveis i desenvolupar tota la comunicació gràfica.

El disseny m’apassiona i poder plasmar d’una forma gràfica i atractiva el que tinc per la ment és el meu objectiu! Així com fer dissenys frescos, moderns i optimistes.

Soc responsable, alegre, resolutiva, decidida, compromesa i molt curiosa.

La meva passió és viatjar, conéixer noves formes de viure i gent interessant i llegir.