Formació bonificada

Si ets treballador en actiu la teva empresa pot beneficiar-se de les bonificacions que preveu la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartita. Totes les empreses disposen d'un crèdit anual per gastar en la formació dels seus treballadors que varia en funció de la magnitud de la plantilla. Amb la Fundació Tripartita la teva formació li pot sortir de franc a la teva empresa o haver de pagar molt poc per ella.
 

Crèdit per a bonificacions

El crèdit del que disposa l'empresa s'ha de gastar dins del mateix any. És a dir, no és acumulable i les bonificacions són d'un màxim de 13 euros per hora de formació i treballador. En el cas de la formació online és menor.

 

Com funciona?

En primer lloc l'empresa ens ha d'autoritzar per fer una consulta a la Fundació Tripartita per saber el crèdit que té disponible. Un cop verifiquem que l'empresa té crèdit disponible fem el pressupost de la formació sol·licitada -que l'empresa ha d'abonar en el moment de començar el curs-, concretem la data i lloc de la formació i ho comuniquem oficialment a la Fundació Tripartita.

Un cop ha finalitzat la formació i s'ha complimentat degudament tota la documentació, ens encarreguem de fer tots els tràmits amb la Fundació Tripartita i amb la gestoria o serveis d'administració de l'empresa per tal que us pogueu deduir l'import bonificable a través de les quotes de la Seguretat Social, els anomenats TC's.

Posa't en contacte amb nosaltres si vols fer un curs bonificable a través de la Fundació Tripartita