Plugins útils per a WordPress: Duplicate Post

A l’hora de generar continguts per un web o blog, sovint em trobo que em falta temps i necessito anar ràpid. En aquests moments és quan valoro moltíssim tenir a mà diversos recursos que agilitzin la feina i que em permetin optimitzar el temps que dedico a cada tasca. Si parlem de WordPress, un d’aquests recursos es diu Duplicate Post.

Es tracta d’un plugin que permet copiar de forma ràpida una entrada o pàgina que hagis generat prèviament. És una opció realment molt útil quan, de forma periòdica, has de generar nous continguts que tenen una estructura similar i amb una variació de dades minima. Un clar exemple d’això seria en una botiga amb Woocommerce – el plugin de WordPress per a botigues online- a l’hora de crear diversos productes idèntics en els que només canvia el color. Oi que seria molt molest haver de crear cinc fitxes de producte idèntiques amb l’única diferència del títol descriptiu?

El millor de tot és que Duplicate Post et facilita la feina fins a tal punt que també et copia tots els elements associats a aquell post o pàgina: parlo d’imatges destacades o categories, entre altres. La selecció d’aquests elements es pot fer des de la configuració del mateix plugin.

Per altra banda, et permet seleccionar el rol d’usuari que pot fer servir les funcions de copiat. I una funció molt interessant és la que dóna la possibilitat de copiar el contingut i crear-ne una entrada nova amb l’estat d’esborrany. Per si després vols continuar amb l’edició i no vols que encara sigui públic allò que has copiat.

Duplicate Post és un plugin gratuït disponible per a descàrrega des del repositori oficial de plugins de WordPress i que ja compta amb més d’un milió d’instal·lacions actives.

Ja l’has provat? Què t’ha semblat? Pots deixar les teves impressions als comentaris o les xarxes socials. I recorda, si necessites alguna cosa relacionada amb WordPress, estem per ajudar-te i oferir-te solucions 🙂 i si ho necessites posem a la teva disposició el servei de hosting amb suport per a WordPress.

Share this Post

Leave a Comment